top of page
  • barberaybadia

Feixistes del SEPC pinten de nou el Mural de l'Odi a la UAB amb la complicitat del rectorat

Actualizado: 28 abr 2023

Els ultres violents separatistes pinten durant hores, i a plena llum del dia, el seu missatge feixista hispanòfob a la Plaça Cívica amb el vistiplau dels governants de la Universitat.

Grup d'estudiants feixistes separatistes pinten el logo del SEPC al Mural de l'Odi de la UAB.

ByB

27-4-2023


Un grup d’estudiants de l’organització feixista separatista violenta SEPC ha tornat a pintar, durant la tarda del 26 d'abril, el Mural de l’Odi a Espanya a la UAB, amb el consentiment del rectorat encapçalat per Javier Lafuente. Després d’anys d’estar exposat impunement, el mural ultra va ser esborrat durant la festivitat de la passada Setmana Santa. Els feixistes, però, han estat anunciant, a través de les xarxes socials, que tornarien a embrutar amb el missatge hispanòfob l’edifici central de la Plaça Cívica de la universitat, com finalment han fet.


La pintada del mural racista ha estat possible gràcies a la connivència de l’equip de Lafuente, que ha permès que els feixistes estiguessin pintant a plena llum del dia i durant hores al centre de la Plaça Cívica, sense que fes aparició cap membre de seguretat. Els ultres han fet servir una escala, pots grans de pintura i tota mena de material que demostra els recursos amb què compten per perpetrar aquest atemptat a la neutralitat política d’una universitat pública espanyola com és la UAB.


SEPC són les inicials de Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, en referència al territori que el feixisme separatista considera que és Catalunya i que inclou la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, la part oriental d’Aragó i part del sud de França. Es tracta d’un concepte eufemístic per referir-se a l’apropiació d’aquestes regions, a la manera de l’Anschluss amb el qual l'Alemanya nazi va justificar l’annexió d’Àustria el 1938. A més, el SEPC està relacionat amb grups implicats en accions terroristes com Arran, les joventuts de la formació feixista separatista violenta CUP.


El SEPC, autor de les agressions sistemàtiques a S'ha acabat


Precisament, el SEPC s’ha fet tristament cèlebre per la violència feixista exercida contra els estudiants que s’oposen al seu totalitarisme hispanòfob. En especial els ultres han atacat de manera sistemàtica l'associació constitucionalista “S’ha acabat”, amb la passivitat, i fins i tot la complicitat, del rectorat de la UAB. De fet el rectorat facilita a aquests grups d’estudiants separatistes violents espais públics a la universitat, com l’Aula d’Estudiants de la facultat de Ciències i Biociències, a la qual pertany el mateix Javier Lafuente.


Lafuente i el seu equip comparteixen amb els estudiants feixistes el seu nacionalisme radical, com amb el recolzament als polítics culpables del cop d’Estat perpetrat per l’ultradreta nacionalista al 2017, així com el racisme lingüístic contra l’idioma espanyol. De fet, actualment hi ha una campanya en marxa d’exclusió de la nostra llengua comuna anomenada “No em toquis la llengua”, amb la qual aquesta universitat pública espanyola pretén abolir els drets lingüístics dels castellanoparlants.


El suport de l’actual equip de govern de la UAB al separatisme hispanòfob, que continua la línia ultranacionalista de les últimes dècades dels rectors d’aquesta universitat. Aquest recolzament ha provocat un gran descontentament entre membres de la UAB que havien votat Lafuente per evitar, precisament, aquesta deriva cap al feixisme separatista i antiespanyol que ha tornat a fer el seu enèsim acte de violència -aquest cop només simbòlica- amb el Mural de l’Odi que de nou taca el centre mateix, físic i moral, de la Universitat Autònoma de Barcelona.



15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page