top of page
  • barberaybadia

Els socis del PSC a Barberà impulsen una nova campanya contra la Democràcia

Actualizado: 9 dic 2022

ERC enceta una altra campanya d'odi contra la Constitució Espanyola i la igualtat de drets de tots els espanyols


Propaganda d'ERC contra la Constitució Espanyola

ByB

8-12-22


Esquerra Republicana de Catalunya ha iniciat una nova campanya contra la Democràcia amb motiu de la commemoració de la Constitució Espanyola del 6 de desembre. En aquesta nova campanya de desprestigi de la Carta Magna, el partit separatista ha publicat cartells propagandístics en els quals s’identifica la Constitució amb el rei emèrit Joan Carles I i el lema “res a celebrar”, habitual de les formacions nacionalistes. La propaganda d’ERC anomena “règim del 78” el sistema democràtic espanyol iniciat el 6 de desembre de 1978 i que ha permès, entre d’altres coses, que un partit com Esquerra Republicana, que vol acabar amb l’Estat democràtic governi actualment una institució del mateix Estat com és la Generalitat de Catalunya.


Atac d'ERC a l'article 14, que defensa la igualtat de tots els espanyols


A la propaganda nacionalista d’ERC destaca l’atac directe contra l’article 14 de la Constitució, que estableix la igualtat de tots els espanyols davant la llei. Es tracta, precisament, d’un dels articles més menyspreats històricament pels partits secessionistes, que han impedit la seva aplicació amb lleis com la de l’anomenada “immersió lingüística”, eufemisme nacionalista per referir-se a l’eliminació de la llengua espanyola com a llengua també vehicular a l’escola, un apartheid lingüístic de facto que viola els drets constitucionals dels catalans hispanoparlants. La intenció propagandística del partit hispanòfob és assimilar l’article 14 amb la situació de l’anterior Cap d’Estat, acusat de pressumptes casos de corrupció. No obstant això, en aquests missatges separatistes no s’assenyala als polítics nacionalistes defraudadors, com en el cas de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol i les comissions del (com a mínim) tres per cent, o casos de la pròpia ERC com és el Cas Innova o el Cas Manga.


Cap esment de la propaganda separatista al Cop d'Estat de 2017


La propaganda contra la democràcia espanyola tampoc fa esment a atacs a l’ordre legítim constitucional com el Cop d’Estat de 2017, pel qual va ser condemnat per sedició, entre d’altres, l’actual president d’ERC, Oriol Junqueras, indultat pel Govern de la Nació. Precisament, Junqueras ja ha anunciat que s’està preparant un nou cop contra l’Ordre Constitucional. Junqueras s’ha congratulat de què per tombar la democràcia espanyola serà decisiva l’eliminació del delicte de sedició i la rebaixa del delicte de malversació, que està preparant el govern del PSC-PSOE i que facilitarà que els nacionalistes en el poder puguin apropiar-se dels diners públics per aconseguir els seus objectius.


La campanya d’ERC contra la Constitució, que va ésser votada pel 90 % dels catalans, es porta a terme al mateix temps que els secessionistes usen al seu favor la mateixa Carta Magna per enriquir-se amb uns sous desproporcionats. Tal és el cas de l’actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, que governant una Comunitat Autónoma cobra 132.855,82 €, mentre que el President del Govern és de 84.845. És a dir, Aragonès guanya gairebé 50.000 euros més l’any que el sou del President de la Nació. El president separatista no és l’únic que supera el salari del President del Govern, que també cobra menys que molts consellers i alts càrrecs de la Generalitat.


ERC, aliat del PSC a l'Ajuntament de Barberà


Es dona el cas que Esquerra Republicana de Catalunya és el soci del PSC a l’Ajuntament de Barberà. D’aquesta forma el PSC ha reforçat definitivament les seves posicions nacionalistes-socialistes, en triar als separatistes en comptes de partits constitucionalistes presents al consistori barberenc, com Ciutadans. L’aliança PSC-ERC ha portat a què el PSC reforci el seu tarannà separatista, amb actes com l’homenatge a l’expresident Lluís Companys, autor d’un cop d’estat contra la II República, l’any 1934, i responsable de més de 8.000 assassinats i tortures contra catalans durant la República i la Guerra Civil.

13 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page