top of page
  • barberaybadia

Badia s'omple de Setmana Santa

La processó de Divendres Sant recorre els carrers de Badia de la mà de la Cofradía del Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores


La Setmana Santa ha tornat a perfumar Badia amb el flaire dels ciris, els clavells i les emocions profundes que deixa a l'ànima dels creients la mort i resurrecció de Nostre Senyor Jesucrist. Com cada any el zenit de la Setmana de Passió ha estat la Processó de Divendres Sant organitzada per la Cofradía del Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores.


Els passos de Crist amb la Creu i la Santíssima Verge, al ritme dels timbals i les melodies de la Banda de música de Castellar, han creuat el centre de Badia per omplir la ciutat de l'Amor més gran possible: el d'Aquell que es va deixar matar perquè tots poguem somiar amb la Vida Eterna.


El nostre company Dabides ha realitzat per Barberà y Badia aquest vídeo per mostrar la Passió dels badiencs amb el Dia més gran per la nostra ciutat: quan tot Badia es vesteix amb les túniques puríssimes de Jesucrist i de la Immaculada Verge Maria.



bottom of page