top of page

L'Ajuntament de Badia oferta 4 llocs temporals de treball

ByB

27 abr 2022

Els contractes són per a 2 oficials i 2 ajudants de Manteniment de Via Pública, amb una durada de 6 mesos

L’Ajuntament de Badia ha tret una oferta per contractar 4 persones. Concretament, els llocs de treball corresponen a 2 oficials i 2 ajudants de Manteniment de Via Pública. Es tracta de contractacions temporals que tenen una durada de 6 mesos i formen part del Pla Local d’Ocupació impulsat per la Diputació de Barcelona. L’objectiu és fomentar la inserció laboral de persones aturades.

Per optar a alguna de les places, les persones interessades han d’estar inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). El SOC farà arribar els currículums a l’Ajuntament de Badia, que seleccionarà les persones adequades. El període per presentar els currículums és de 5 dies a partir del moment de la publicació oficial de l’oferta de contractació.

Per rebre més informació els aspirants poden posar-se en contacte amb el SOC, o bé amb el Servei d’Orientació i Inserció Laboral i Formació de l’Ajuntament de Badia, que està situat a l’edifici El Molí, a l’avinguda Costa Blava s/n. El número de telèfon d’aquest servei municipal és el 93 718 16 62.

bottom of page