top of page

La parròquia de Badia celebra el Festival del Compartir

ByB

30 may 2022

El Festival, organitzat pel voluntariat de Càritas, ha inclòs un esmorzar solidair, l'intercanvi de roba o llibres i actuacions infantils.

La parròquia de la Mare de Déu de la Mercè i el voluntariat de Càritas de Badia han organitzat una nova edició del Festival del Compartir, que ha tingut lloc el dissabte 28 de maig a la plaça i les instal·lacions de la parròquia badienca. Com és habitual, les diferents activitats s’han portat a terme al matí, entre les 10 i les 14:00 hores.

El Festival del Compartir ha comptat amb un esmorzar solidari, l’exposició de diferent material de Càritas, com peces de roba o llibres, que han pogut ser adquirits amb un preu voluntari d’1 euro. Per això els organitzadors han repartit bonus entre el públic amb aquesta quantitat que va destinada a les activitats de Càritas parroquial. Entre les activitats del Festival ha destacat la destinada als nens, amb l’actuació del pallasso Taponcito, que ha provocat el riure dels petits i grans assistents.

Aquesta edició del Festival del Compartir és la corresponent al mes de maig d’una iniciativa que té lloc mensualment, amb l’ objectiu de donar a conèixer a tota la població el treball de Càritas a Badia. Una associació que compta amb la feina desinteressada dels voluntaris que porten a terme tasques com la recollida i repartiment d’aliments, de roba i articles de primera necessitat entre els més desfavorits.

A més d’aquestes accions solidàries, Càritas de Badia porta a terme activitats lúdiques, educatives i culturals, en col·laboració amb la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè, encapçalada pel rector mossèn Ivan. Entre aquestes iniciatives gratuïtes hi ha classes de repàs i de llengua per a immigrants, catequesi per nens i adults o aquest Festival del Compartir que es celebra un dissabte cada mes.

Les persones interessades en participar com a voluntaris amb Càritas, o que necessitin d'algun tipus d'ajuda, poden dirigir-se a la seu de Badia, que está situada al carrer Bètica s/n, a l'edifici parroquial. També poden escriture al correu electrònic de la parròquia de la Mare de Déu de la Mercè, parroquiabadia@gmail.com, o al telèfon que és el 937183615. Igualment, es poden seguir les activitats de Càritas i de la parròquia al compte de Facebook Badia parroquia.

bottom of page