top of page

Badia s'omple de Setmana Santa

ByB

11 abr 2023

La processó de Divendres Sant recorre els carrers de Badia de la mà de la Cofradía del Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores

La Setmana Santa ha tornat a perfumar Badia amb el flaire dels ciris, els clavells i les emocions profundes que deixa a l'ànima dels creients la mort i resurrecció de Nostre Senyor Jesucrist. Com cada any el zenit de la Setmana de Passió ha estat la Processó de Divendres Sant organitzada per la Cofradía del Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores.

Els passos de Crist amb la Creu i la Santíssima Verge, al ritme dels timbals i les melodies de la Banda de música de Castellar, han creuat el centre de Badia per omplir la ciutat de l'Amor més gran possible: el d'Aquell que es va deixar matar perquè tots poguem somiar amb la Vida Eterna.

El nostre company Dabides ha realitzat per Barberà y Badia aquest vídeo per mostrar la Passió dels badiencs amb el Dia més gran per la nostra ciutat: quan tot Badia es vesteix amb les túniques puríssimes de Jesucrist i de la Immaculada Verge Maria.

Pots veure el vídeo al nostre Canal ByB:
https://www.youtube.com/watch?v=p9OcA9jL4Z0

bottom of page