top of page

Ultrafeministes reclamen a Barberà poder matar els no nascuts a la sanitat pública

ByB

9 mar 2023

L' anomenada "Assemblea feminista de Barberà" exigeix que l'assassinat dels nens prenascuts estigui al centre de l'agenda política

Un grup de feministes radicals s’ha manifestat, durant la tarda del 8 de març, davant del CAP Rosa dels Vents de Barberà del Vallès per reclamar el poder matar els nens no nascuts de forma lliure i gratuïta als centres sanitaris públics. Per això, les manifestants han penjat un cartell amb el lema “Defensem la sanitat pública”.

Tot i així, l'assumpte central de la concentració ha estat la reclamació de què els centres d’atenció primària de Barberà tinguin un servei de ginecologia on es puguin eliminar els prenascuts sense restriccions. A més han cridat proclames perquè l’avortament estigui “al centre de l’agenda política”.

La manifestació a favor de l’assassinat “públic i gratuït” dels infants en gestació ha estat organizada per l’anomenada “Assemblea feminista de Barberà”. Aquesta associació ha portat a terme una jornada de vaga durant el Dia de la Dona del 8M que ha inclòs una marxa per diferents carrers de la població.

A més, l'assemblea ultrafeminista de Barberà s’ha adherit a les accions organitzades per l’autoanomenat “comitè de vaga feminista” de Sabadell, que ha atacat amb pintures violetes l’església de l’Immaculat Cor de Maria de la capital vallesana.

Promoció de l'avortament de la Regidoria d'Equitat de Gènere

La utilització del Dia de la Dona per fer apologia de l’assassinat prenatal és una constant en aquesta jornada. De fet, l’any 2022 l’Ajuntament de Barberà va organitzar una conferència a favor de l’avortament per part d’una activista contra la vida dels no nascuts.

La ponent no només va reivindicar l’eliminació gratuïta i sense restriccions dels nens en gestació, sinó que fins i tot va justificar un cas d’infanticidi d’un nen que va ser llençat al riu Besòs pels seus pares, perquè la mare havia demanat avortar a l’ajuntament de Hospitalet i no la van deixar perquè era menor d’edat. En finalitzar el seu discurs la conferenciant va ser aplaudida per la majoria dels assistents, encapçalats per la regidora d’Equitat de Gènere, Mònica Sempere.

Llegeix l'article a Todo ByB:
https://barberaybadia.wixsite.com/portada/post/ultrafeministes-reclamen-a-barberà-poder-matar-els-no-nascuts-a-la-sanitat-pública

bottom of page