top of page

Els usuaris de Barberà i Badia poden beneficiar-se de les tarifes socials del Transport Metropolità

ByB

13 jun 2022

Les noves targetes permeten fer servir el transport públic de forma gratuïta o amb preus reduïts a persones grans, amb rendes baixes o amb discapacitats

Les noves targetes permeten fer servir el transport públic de forma gratuïta o amb preus reduïts a persones grans, amb rendes baixes o amb discapacitats

Les persones grans, amb rendes baixes o amb algun tipus de discapacitats de Barberà i Badia poden beneficiar-se, a partir del dilluns 13 de juny, del sistema de tarifació social per als transports públics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). D’aquesta forma els usuaris podran moure’s amb transport públic pels 36 municipis que conformen l’Àrea Metropolitana amb preus reduïts i fins i tot, en alguns casos, de manera gratuïta.

En concret, el sistema de tarifació social de l’AMB inclou la Targeta Rosa, que permet el transport gratuït a les persones grans; la Targeta Rosa Reduïda o T4, amb un preu més econòmic; i la Targeta d’Acompanyant, perquè puguin viatjar gratuïtament als acompanyants de persones amb discapacitats.

L’entrada en funcionament del sistema de tarifació social és fruit de l’ampliació d’aquest servei als municipis de la segona corona metropolitana, entre els quals es troben Barberà i Badia. L’ampliació s’ha portat a terme gràcies a un acord entre l’AMB i l’Autoritat del Transport Metropolità.

A més de Barberà del Vallès i Badia del Vallès, les localitats de la segona corona metropolitana que s’han inclòs al sistema de tarifació social són Begues, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Ripollet, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Per rebre més informació sobre el sistema de tarifació social i els requisits per adquirir les targetes es por acudir a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Barberà i de Badia.

bottom of page