top of page

Badia comptarà amb un nou edifici de pisos de lloguer

ByB

17 ene 2023

L'edifici estarà situat al carrer Saragossa i serà possible gràcies a l'acord arribat entre l'Ajuntament i l'Incasòl

Badia del Vallès comptarà amb un nou edifici d’habitatges de lloguer, que estarà situat al carrer Saragossa de la localitat. Aquest ha estat l’acord que han arribat l’Ajuntament de Badia, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Incasòl, amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’habitatge de lloguer a Badia. Per a això l’Ajuntament de Badia ha cedit a l’Incasòl el dret de superfície per a la construcció de l’edifici projectat.

Segons ha informat l’Ajuntament, l’acord per a l’ampliació de l’oferta de lloguer ha estat signat per l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, i la directora de l’Incasòl, Maria Sisternas. Precisament, l’Incasòl serà l’encarregat de la construcció i promoció dels habitatges, mentre que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya establirà els criteris d’adjudicació. Per la seva part, l’Ajuntament aplicarà bonificacions d’impostos i taxes per afavorir la construcció.

En total seran 32 pisos de lloguer i 32 places d’aparcament en superfície. El cost de l’edifici serà proper als 4 milions d’euros que serà assumit per l’Incasòl. Està previst que les obres comencin a partir de finals del 2023, i l’Ajuntament establirà zones d’aparcament durant el període de construcció del nou bloc d’habitatges de lloguer.

bottom of page