top of page

Arriba la Festa Major de Badia

ByB

17 jun 2022

La Festa Major, que torna a celebrar-se als carrers després de tres anys de pandèmia, compta amb l'actuació de Kiko Veneno el divendres 17 a les 23:00h al Recinte Firal

La Festa Major de Badia del Vallès celebra aquest cap de setmana la Festa Major, després de tres anys en què no s'ha pogut portar a terme degut a la pandèmia. Els actes tindran lloc principalment al Recinte Firal situat a l’Avinguda de Burgos, i a altres espais com el Casal de Joves, el Casal de Gent Gran i el Parc de Joan Oliver. Entre les activitats més destacades de la Festa Major hi ha el concert del cantant i compositor Kiko Veneno, que actuarà al Recinte Firal el divendres 17 a les 23 hores. El mateix divendres a les 20 hores es farà a la Plaça Major el pregó d’inauguració de la Festa, que estarà a càrrec del grup Improshow. Just a continuació, a les 21 hores i també a la Plaça Major, hi haurà una actuació de batucada del grup Somsó. També a les nou del vespre, però al Casal de Joves, tindrà lloc una Led Party per part del DJ Adrià Ortega. Els més petits també podran gaudir de la música amb l’actuació del grup Disco per Xics, al Parc de Joan Olivé a les 21:30 hores. Després del concert de Kiko Veneno, a les 00:30 hores, hi haurà una altra sessió de música a càrrec de DJ Yelitos al Recinte Firal.

El dissabte 18 s’iniciarà a les 11 del matí amb activitats de diferents entitats de Badia al Parc Joan Olivé, que inclouran mostres de bolilleres, exhibicions de taitxí i de manualitats i atraccions d’inflables. També al Parc Joan Olivé, a les 17:00 hores, el grup Magranes representarà el seu espectacle Sextruck. Els amants de la lírica espanyola podran gaudir amb l’espectacle de Sarsuela que tindrà lloc a les 18:30 h. al Casal de la Gent Gran. Les entitats de Badia tindran un nou espai per mostrar les seves activitats a Trobadia, a la plaça Major a partir de les 19:00h. Per la seva banda, i també a les 7 de la tarda, el Casal de Joves serà la seu de la música rock amb el festival Badia‘n’Rock. Hi actuaran les bandes Sin City ( grup de tribut a AC/DC), The Slavers(tribut a Iron Maiden), Motörhits (tribut a Motörheads), Terror Mundi i Sickoticks. Al Parc de Joan Olivé serà l’espai del Talent Show al qual es podrà assistir a partir de les 19:30 hores. De nou la música serà la protagonista amb el concert que The Covers Band farà al Recinte Firal a a partir de les 23 hores, i que inclourà versions dels grans èxits del rock d’ara i de sempre. DJ Yelitos tornarà a posar el punt i seguit a la jornada de dissabte amb una nova sessió musical a partir de la 1 de la matinada al Recinte Firal.

El Parc Joan Oliver tornarà a ser el lloc on es reprenguin les activitats amb la Fireta infantil a les 11 del matí, mentre que al Casal de Joves hi haurà diferents tallers amenitzats amb la música de DJ Neas. Per la seva part, Trobadia tornarà a mostrar les actuacions de les entitats a partir de les 19:00 hores de la tarda a la Plaça Major. A la mateixa hora, els més grans podran gaudir amb el Ball de Festa Major al Casal de la Gent Gran. També retornarà una de les activitats més acolorides de la Festa com és el Holy Party a les 20:00 hores al Casal de Joves. La tradició serà protagonista amb el Rom i les Havaneres del Parc Joan Olivé a partir de les 20:30 h. En quant al al concert de fi de Festa, estarà a càrrec del grup Rock & Roll Star, format per membres de grups històrics del rock espanyol com són La Frontera, Danza Invisible i La Guardia, i dels quals interpretaran les seves cançons més conegudes i emblemàtiques a partir de les 21:30 hores al Recinte Firal. Després del concert serà el moment del Piromusical que es realitzarà a l’escola Las Seguidillas i amb el qual es posarà punt i final a la Festa Major de Badia 2022.

bottom of page